Русия е на път да произведе почти три пъти повече

...
Русия е на път да произведе почти три пъти повече
Коментари Харесай

CNN: Русия е на път да произведе почти три пъти повече артилерийски боеприпаси от САЩ и Европа


Русия е на път да създаде съвсем три пъти повече артилерийски муниции от Съединени американски щати и Европа, заяви Си Ен Ен.

Според оценки на разузнаването на НАТО за съветското отбранително произвеждане, Русия създава към 250 000 артилерийски боеприпаса месечно или към 3 милиона годишно.

Общо Съединени американски щати и Европа имат потенциала да създават единствено към 1,2 млн. муниции годишно, които да изпращат на Киев, съобщи почитан чиновник на европейското разузнаване.

Американската войска си е сложила за цел до края на 2025 година да създава по 100 000 артилерийски снаряда месечно - по-малко от половината от съветското месечно произвеждане - и даже това число към този момент е недостижимо, защото финансирането на Украйна в размер на 60 милиарда $ е спряно в Конгреса, съобщи почитан чиновник на американската войска.

Според публични лица сега Русия изстрелва към 10 000 снаряда дневно, до момента в който от украинска страна се изстрелват едвам 2000 снаряда дневно. Според чиновник на европейското разузнаване на някои места по продължение на 600-километровия фронт съотношението е по-лошо./БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР