Русия е изпратила в зоната на бойни действия в Сирия

...
Русия е изпратила в зоната на бойни действия в Сирия
Коментари Харесай

Нови руски МиГ-29СМТ ще изпълняват задачи в Сирия

Русия е изпратила в зоната на бойни дейности в Сирия четири от най-новите си изтребители МиГ-29СМТ, написа ”Комерсант ”. Вестникът се базира на източници от Военнокосмическите сили, коментирали фотоси от уеб страницата на министерството на защитата. По техни данни самолетите са изпратени в района, с цел да може оптимален брой съветски водачи да получат на практика опит, а МиГ-овете да бъдат тествани в бойни условия.

МиГ-29СМТ са най-новите самолети, създавани серийно от корпорацията МиГ, и може би последната от съветските военни новости, към момента неизползвани в интервенцията " Възмездие ". Най-малко един от тези МиГ-ове към този момент е хвърлял бомби върху позиции на джихадистите в Сирия; чака се те да стрелят по обекти на ИД и с крилати ракети Х-29Л с лазерно ориентиране.

Освен за инспекция на характерностите и бойните благоприятни условия Русия изпраща в Сирия МиГ-29СМТ и с чисто комерсиална цел, разяснява военният специалист Руслан Пухов. " Успешните дейности на съветската техника в Сирия я популяризират допустимо най-добре на интернационалния пазар ", което " ще ускори износния капацитет на корпорацията " МиГ, предвижда той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР