Русия е издала паспорти на повече от 1.5 милиона души,

...
Русия е издала паспорти на повече от 1.5 милиона души,
Коментари Харесай

Русия е издала паспорти на 1.5 млн. души в окупираните части на Украйна

Русия е издала паспорти на повече от 1.5 милиона души, живеещи в анексираните предходната есен четири украински региона - Донецк, Луганск, Запорожие и Херсон, заяви министър председателят Михаил Мишустин. Москва назовава регионите, които отчасти управлява, " нови съветски територии ".

" Държавният глава разпореди да ги интегрираме в единно икономическо, правно, просветително, културно пространство на нашата страна и да ги изведем на общоруско равнище през идващите осем години - това е главната тенденция на нашата работа ", съобщи министър председателят на среща " Интеграция на нови райони " в Москва във вторник.

Правителството е създало стратегия за социално-икономическо развиване на тези райони, като планува да ги развива като аграрни региони.

" В бъдеще " селскостопанският бранш е в положение да се трансформира в един от главните мотори на развиване и претовареност, най-вече в Херсонска и Запорожка област ", сподели Мишустин, представен от съветската организация " Интерфакс ".

 Путин поръча анексираните райони да доближат Путин поръча анексираните райони да доближат " съветското равнище " до 2030 година

Четирите района, ситуирани в източната и южната част на Украйна, бяха оповестени за част от Русия предишния септември след провеждането на референдуми, които не бяха интернационално приети. Едва няколко страни оттогава оповестиха, че гледат на тях като на част от Русия.

в това число съпоставения със земята град Мариупол.

Русия счита четирите района за свои, въпреки да владее единствено отчасти територията им и да беше принудена да се изтегли от централния град на един от тях - Херсон, няколко месеца откакто го разгласи за част от федерацията си.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР