Русия е готова за преговори с Украйна въз основа на

...
Русия е готова за преговори с Украйна въз основа на
Коментари Харесай

Русия е готова за преговори с Украйна, но без предварителни условия

Русия е подготвена за договаряния с Украйна въз основа на съществуващата действителност, без предварителни условия, съобщи съветският заместник-министър на външните работи Сергей Вершинин в изявление за телевизионния канал " Звезда ", съобщи ТАСС.
" Да, класиката демонстрира, че всяка военна акция приключва с договаряния, а ние естествено към този момент декларирахме, че ще сме подготвени за такива договаряния. Но единствено за договаряния без предварителни условия, за договаряния, учредени на съществуващата действителност, за договаряния, отчитащи задачите, които сме декларирали обществено ", сподели той.

В същото време Вершинин означи, че решението за договарянията с Москва се взема не в Киев, а във Вашингтон и Брюксел. " Първо, те (преговорите) вече се организираха, помните Минск, помните Истанбул. И помните, че те бяха прекратени от украинската страна, само че знаете добре, че решението не се взема в Киев, решението се взема в други столици, на първо време във Вашингтон, в Брюксел, по тази причина би трябвало там да се обърнете ", добави той.
Дипломатът разяснява и опцията за сходни договаряния при сегашния президент на Съединени американски щати Джо Байдън. „ Не зависи от нас, ние ясно изразихме нашата позиция, в случай че господин Байдън прояви поверителност, мъдрост, имам поради него и неговото обграждане “, сподели заместник-министърът на външните работи на Руската федерация.
Източник: ТАСС, Българска телеграфна агенция

Следвайте " Гласове " в
 
 
11 Фев 202355610 Фев 2023420309 Фев 2023154908 Фев 2023433808 Фев 2023258907 Фев 20234027КоментариМужик11 Фев 2023 9:42ч.
А сякаш до Берлин щяха да стигнат.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Петър11 Фев 2023 9:54ч.
Кога са го казвали? Или това е вашият боязън, че може отново да стигнат в Берлин:) Могат, само че не желаят:)
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Маймунжик11 Фев 2023 10:25ч.
А бе, ти под всяка публикация се подпикваш, през днешния ден си решил да оближеш " Козяк " за двойна отплата ли? Не се надявай, те си стискат центовете!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати баба мърсула11 Фев 2023 9:48ч.
То е ясно, че най-после западната дамаджана за вода ще се счупи, но айде още веднъж да проявят неотстъпчивост.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати рукола Z11 Фев 2023 9:57ч.
Че по кое време не е била подготвена Русия за договаряния? Те по тази причина потеглиха да отстраняват бай дънер, тъй като си има секрети контракти с Путин и не желае да им играе по свирчоците на англонаглите... дано сами се оправят с Жужо като могат
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР