Русия е готова да предприеме нови ответни мерки срещу САЩ,

...
Русия е готова да предприеме нови ответни мерки срещу САЩ,
Коментари Харесай

Лавров: Русия е готова на нови мерки срещу САЩ

Русия е подготвена да предприеме нови ответни ограничения против Съединени американски щати, в случай че те продължат да вървят по пътя на ескалацията. Това съобщи съветският външен министър Сергей Лавров в ефира на предаването на Павел Зарубин " Москва. Кремъл. Путин " по телевизионния канал " Россия-1 ".
" Всичко е казано в нашата реакция на последните недружелюбни стъпки на американците. Обявихме всички ограничения, които сме подхванали и още сме подготвени да предприемем, в случай че ескалацията продължи ", сподели той.
 Русия ще изгони 10 американски дипломати Русия ще изгони 10 американски дипломати
Русия ще изгони 10 американски дипломати от страната, съобщи съветският външен министър Сергей Лавров. „ Руската федерация ще публику...
В същото време Лавров съобщи, че на предлагането на Вашингтон за осъществяване на среща сред президентите на Русия и Съединени американски щати Владимир Путин и Джо Байдън и в този момент изследва такава опция.
" В същото време, по напътствие на съветския президент Владимир Владимирович Путин, загатнах предлагането на американския президент Джо Байдън за осъществяване на среща на върха. То беше възприето позитивно и в този момент се изследва ", сподели министърът.
На 15 април Байдън сподели, че по време на телефонен диалог е предложил на Путин да проведат персонална среща в Европа през лятото. По думите му страните към този момент разискват такава опция.
ескалираха след изявление на американския президент Джо Байдън, в което той съобщи, че Москва ще би трябвало да " заплати цената " за хипотетична интервенция в американските избори, а също по този начин направи тежки изказвания за съветския президент Владимир Путин. След това съветският дипломат в Съединени американски щати Анатолий Антонов беше поканен за съвещания в Москва, където е от 21 март. На 15 април Байдън подписа декрет за наказания против Москва, а на 16 април Русия разгласи ответни ограничения.
 Лавров с рецензия към глобите на Европейски Съюз против Иран Лавров с рецензия към глобите на Европейски Съюз против Иран
Руският външен министър Сергей Лавров съобщи, че Москва чака иранското нуклеарно съглашение да бъде избавено и осъди глобите на Европейски Съюз сре...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР