Русия е евакуирала 18 души, предимно жени и деца, от

...
Русия е евакуирала 18 души, предимно жени и деца, от
Коментари Харесай

Ню Йорк Таймс: Русия евакуира посолствата си в Украйна, ще има ли война?

Русия е евакуирала 18 души, най-вече дами и деца, от посолството си в Киев на 5 януари, а още 30 души са напуснали две седмици по-късно другите две консулства в Одеса и Харков, оповестява „ Ню Йорк Таймс “, базирайки се на украински източници. Макар че това наподобява като първото нещо, което една страна би направила преди да стартира война, съветското външно министерство отхвърля информацията, заявявайки, че „ съветското посолство в Киев работи обикновено “, написа РТ.

Обвиненията идват в миг, когато западните страни упрекват Москва, че натрупа войски по границата с Украйна с желанието да нахлуе в страната през идващите седмици и месеци – желание, което Кремъл неведнъж отхвърля обществено.
В Беларус стартират взаимни бойни учения с Русия
Беларус заяви, че съветски войски са почнали да идват в страната за военни учения, оповестени на фона на напрежението сред Запада и Р...
Прочети повече
Миналата седмица Си Ен Ен съобщи, че " група от оперативни служащи ", подготвени в градска война и потребление на експлозиви, е била изпратена, с цел да " извърши актове на бойкот против личните сили на Русия ", с цел да сътвори опрощение за военна интервенция в Украйна. С други думи, Русия може да нападна себе си, с цел да оправдае бъдещата окупация.

„ Русия поставя основата за опция за основаване на опрощение за окупация, в това число посредством бойкот и разследващи интервенции, обвинявайки Украйна, че приготвя неизбежна офанзива против съветските сили в Източна Украйна “, сподели Джейк Съливан, консултант по национална сигурност на Съединени американски щати.

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР