Русия е доставила първите тактически ядрени бойни глави в Беларус,

...
Русия е доставила първите тактически ядрени бойни глави в Беларус,
Коментари Харесай

Русия е доставила първите тактически ядрени бойни глави в Беларус

Русия е доставила първите тактически нуклеарни бойни глави в Беларус, съобщи президентът Владимр Путин и посочи, че това това е резултат от подписаното през март съглашение сред Москва и Минск. Путин посочи, че мярката е детайл на възпирането.

" За да не не помнят за този факт всички, които мислят да ни нанесат стратегическо проваляне ", сподели съветският президент. Тактическите нуклеарни оръжия могат да причинят големи вреди, само че техният радиус на деяние е по-ограничен от този на стратегическите оръжия.

Според украински специалисти, прехвърлянето на нуклеарен боеприпас в Беларус е част от проекта за боен надзор над Минск. Днес в Санкт Петербург идват водачи на африкански страни, които ще призоват Путин за деескалация на спора и начало на договаряния с Украйна.

Вчера делегацията беше в Киев, с цел да беседва с президента Зеленски.

" Заедно с водачите на африканските страни обсъдихме опциите за реализиране на мир, зърнената договорка, общите ни благоприятни условия за съблюдаване на правилата и задачите на Хартата на Организация на обединените нации и опазването на народите от експанзия. Поканих африканските водачи да вземат участие във Форума за мир, който приготвяме. Украйна ще бъде чута в целия свят, и ние ще включим целия свят в използването на формулата за мир. Не е елементарно, само че работим ", сподели украинският президент Володимир Зеленски.
ТЕМА преди 21 часа 1112 преди 22 часа 713 преди 22 часа 1271
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР