Русия, четвъртата най-засегната държава в света по потвърдени случаи на

...
Русия, четвъртата най-засегната държава в света по потвърдени случаи на
Коментари Харесай

Коронавирус: Русия отчете под 6000 заразени за ден за първи път от април

Русия, четвъртата най-засегната страна в света по доказани случаи на ковид, регистрира под 6000 инфектирани с ковид за ден, което се случва за първи път от края на април, осведоми Агенция Франс Прес.
 Русия е подготвена да показа данните за имунизацията против COVID-19
Русия е подготвена да показа данните за имунизацията против COVID-19

Кремъл отхвърля обвиняванията за кражба

Здравните управляващи оповестиха още, че 85 души са умряли през последните 24 часа - на-ниското равнище от 4 май .

Общо в Русия има 12 427 умряли от ковид и 777 486 инфектирани.

Смъртността в Русия остава на ниско равнище спрямо други тежко наранени страни, което усилва спекулациите, че Москва може и да не оповестява действителните данни.

Руските управляващи започнаха да разхлабват ограничаващите ограничения през юни преди парада за Втората международна война в Москва и референдума за конституционни промени , които разрешават на съветския водач Владимир Путин да остане на власт до 2036 година

И двете събития бяха отсрочени поради епидемията.
 Русия ще създава английската ваксина срещу COVID-19
Русия ще създава английската ваксина срещу COVID-19

Москва ще доставя с имунизацията сред 30 и 50 страни

Москва възнамерява отваряне на кината и театрите от 1 август. В столицата маските са наложителни в магазините и публичния превоз, само че не и по улиците.

Русия регистрира 5940 нови случая през днешния ден. За финален път Русия записва под 6000 новозаразени на 29 април. Най-много нови случаи има в Москва.

Няколко институции в Русия работят върху ваксина. Миналата седмица съветското военно министерство заяви, че е създало " безвредна " ваксина . Клиничните тествания се чака да приключват до няколко седмици.

По последни данни на Световната здравна организация по света има над 14 милиона доказани случая, а умрелите са повече от 597 000. Регистрирани са случаи допълнително от 200 страни и територии. Данните на Университет " Джонс Хопкинс " демонстрират над 14,5 млн. случая и повече от 606 000 умряли в 188 страни, възстановили са се повече от 8,1 млн. души.

Можете да следите случаите на ковид в България на уеб страницата на Военномедицинска академия, на уеб страницата на Министерството на здравеопазването и за света на инфографиките на Световната здравна организация и на Университет " Джонс Хопкинс ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР