Русия бе една от линиите на разделение между мен и

...
Русия бе една от линиите на разделение между мен и
Коментари Харесай

Плевнелиев: Русия е тренирала с България шпионските си умения за изборите на САЩ

Русия бе една от линиите на разделяне сред мен и ГЕРБ. Днес се усещам доста доказан, че излязох пред Европейски Съюз и споделих,че България е една от първите претърпели хакерски атаки от Русия. Това съобщи в предаването „ Лице в лице ” президентът Росен Плевнелиев.
Получих отчет от ДАНС за това. Той бе координиран с партньорските служби на НАТО. Те бяха открили същите неща. Руснаците са упражнявали с България да развият своите шпионски умения за изборите на Съединени американски щати и за други страни. Санкциите ще накарат на Русия да промени политиката си.

Росен Плевнелиев разяснява концепцията президентът да избира шефа на антикорупционната комисия: Имал съм опция да имам краткотрайно цялата власт – по време на служебните държавни управления имах еднолична власт и видях какъв брой е рисково това. Затова президентът не е добре да управлява антикорупционната комисия, счита Плевнелиев.

След политическите въпроси тв водещата Цветанка Ризова зададе персонален въпрос на президента - дали живее със синоптичката на НТ Деси Банова. „ Не е загадка, че живях разграничено с някогашната ми брачна половинка Юлияна. Разделихме се по взаимно единодушие. Да, в този момент съм с Деси Банова”, разкри Плевнелиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР