Руши Виденлиев и жена му Таня напуснаха България и се

...
Руши Виденлиев и жена му Таня напуснаха България и се
Коментари Харесай

Руши избяга при майка си Лора в Кейптаун и не планира да се връща скоро! Заведе и сина си

Руши Виденлиев и жена му Таня напуснаха България и се насочиха към топъл Кейптаун, с цел да гостуват на майката на артиста Лора Виденлиева, научи HotArena.

Майката от години живее в Южна Африка, където се радва на имение. Синът на Руши, който през ноември стана на една година, философски издържал дългия път от София до Кейптаун. Продължителността на пътуването е почти 16 часа, според от това какъв брой прекачвания има и какъв брой време е престоят по летищата, писа „ Галерия “.

Манекенката Таня и Руши отишли при Лора в края на януари по специфичен мотив . Точно на 28 януари една от най-богатите българки отпразнува първата годишнина от сватбата си с художника Георги Юруков . Двамата вдигнали охолно празненство по радостния мотив, на което упорствали да участват и наследниците им.

Вече трета седмица Руши и жена му са в имението на Лора и се радват на слънчевите дни . Климатът се отразявал доста добре на сина им, който се радвал и на разнообразието от пресни екзотични плодове.

Руши и Таня не бързали да се прибират в родината и предпочитали да изкарат зимата на топло . В момента манекенката е загърбила кариерата си поради майчинството, а Руши не възнамерява концерти в близко бъдеще.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР