Русенският университет обяви прием по напълно нова интердисциплинарна бакалавърска програма, съобщиха

...
Русенският университет обяви прием по напълно нова интердисциплинарна бакалавърска програма, съобщиха
Коментари Харесай

Русенският университет привлича студенти с интердисциплинарна бакалавърска програма

Русенският университет разгласи банкет по изцяло нова интердисциплинарна бакалавърска стратегия, съобщиха от висшето учебно заведение в крайдунавския град. 

Специалност " Европейско и интернационално съдействие " е стратегия в региона на европейските планове и интернационалното бизнес съдействие. Обучението се организира по новаторска система от четири просветителни модула: европейско и интернационално съдействие в обществения и неправителствения бранш, интернационално бизнес съдействие, британски език за интернационално съдействие и извънаудиторна практическа подготовка. 

Специалността е насочена към отговаряне на потребностите на бизнеса за експерти, които знаят и могат да създават европейски и други интернационалните планове.

Завършилите специалността получават дееспособност за ръководство на средствата по европейските фондове съгласно Закона за ръководство на средствата от Европейските фондове при споделено ръководство (ЗУСЕФСУ) и професионална подготовка " Експерт по европейски стратегии и интернационална активност ". 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР