Русенската компания EUSHIPMENTS беше класирана на второ място в Категория

...
Русенската компания EUSHIPMENTS беше класирана на второ място в Категория
Коментари Харесай

Форбс отличи русенска компания

Русенската компания EUSHIPMENTS беше класирана на второ място в Категория Иновативна услуга на Forbes Innovation Forum&Awards 2022! Това е първото издание на Forbes Bulgaria, оценяващо и награждаващо нововъведенията в бизнеса.

Forbes Bulgaria е част от най-голямата бизнес медия в света, „ гласът на предприемаческия капитализъм “. Както самите уредници показват, Innovation Forum&Awards е предопределен за компании, които познават потребителите си и са построили бизнесите си върху потребителските прекарвания, а не върху желанието за бързи облаги.

Награждаването се организира на 28-ми септември в Sofia Tech Park. В наличието на стотици посетители, а и на самите водачи на най-иновативните компании в България бяха наградени участници в три категории – Социална иновация, Продуктова иновация и Иновативна услуга.

От името на euShipments премията получи Светлозар Димитров (CEO в euShipments.com JSC).

Получавайки премията за Иновативна услуга, С. Димитров сподели:

„ Говорим за нововъведения, само че никой не сподели на кого изискуем тези нововъведения. Всяка една от фирмите, наградени през днешния ден, го дължи на своите клиенти. Аз желая да благодаря на нашите клиенти! Те ни карат да сме все по-иновативни, да измисляме нови решения за техните онлайн магазини и да ги доставяме все по-конкурентно в целия Европейски Съюз.

Благодарим ви, Страхотни клиенти! “

Предлаганите от компанията три метода за доставка на колета от онлайн магазини сами по себе си не са новаторски:

Доставки от фулфилмънт складове;

От адресите на онлайн магазините;

Чрез тъй наречените Injection points.

Комбинирането им в една логистична компания и „ пакетирането “ им в един логистичен програмен продукт, опцията онлайн магазините да получат дотъп през реализирането на едно API и гъвкавостта, която предлагаме посредством нашите над 600 метода за доставка – тук журито видя изгодите на предлаганите от euShipments услуги, а и новаторския ни метод.

“Иновация е корпоративната ни просвета, методът по който избираме целите си и отношението, което имаме към клиентите. Стремим се да предоставяме самостоятелност с най-малко две разнообразни варианти за доставка във всяка от страните, до които доставяме онлайн поръчки и колета посредством достъп до най-популярните PUDOs и Parcel Locker мрежи. Всичко това през 1 API и 1 контракт с нас ”, сподели в допълнение Светлозар Димитров.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР