Русенската банда Just this time, създадена първоначално като акустичен проект-трибют

...
Русенската банда Just this time, създадена първоначално като акустичен проект-трибют
Коментари Харесай

JUST THIS TIME с нов акустичен авторски проект

Русенската тайфа Just this time, основана в началото като акустичен проект-трибют на различни групи от 90-те, показа своето второ авторско парче. След първият full band план на групата –„ Неощетен “, бандата подчертава върху женската мощ и емоционалност в състава си и показва парче, основано от трите дами в групата. „ Малка ария “ споделя за момента на раждането и прекарването на една безусловна обич през струните на два акустични инструмента и вокал.

Петя Стоянова (виолончело) и Ани Ангелова (китара) са музикантите, под чиито пръсти се ражда аранжимента на песента, а Ваня Георгиева (вокал) е създател на музиката и текста. Записите и обработката издават почерка на известния русенския композитор Пламен Мирчев – Мирона.

Вдъхновението за парчето, основано с финансовата поддръжка на Национален фонд „ Култура “ идва от спектакъла „ Лилиом “ на Драматичен спектакъл „ Сава Огнянов “, който осветлява парадоксалния конфликт сред прочувствената незрялост и осмислена отдаденост в преживяването на любовта.

Линк към парчето:

Чуйте диалога с Ваня Георгиева и Ани Ангелова в студиото на Дарик радио Русе.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР