Русенката Гюлсим Али, която направи шеметна кариера в турските сериали,

...
Русенката Гюлсим Али, която направи шеметна кариера в турските сериали,
Коментари Харесай

Гюлсим Али жъне успех след успех

Русенката Гюлсим Али, която направи шеметна кариера в турските сериали, се завърна за малко в родината си. Тя долетя в София от Истанбул, с цел да участва на връчването на премиите „ Дама на годината 2024 “. Красивата актриса получи наградата в категория „ Най-успялата българка в чужбина “

 

Под светлините на прожекторите попада преди 15 години, когато печели купата „ Супермодел на България “. По това време е едвам на 14 години и е най-малката участничка в конкуренцията, която обаче съумява да впечатли журито с отличните си ограничения и височина от 174 см.

По-късно хубавицата показва България и на международен конкурс в Сао Пауло, където жъне овациите на темпераментна на бразилската аудитория.

 

29-годишната през днешния ден наследница на български турци прави и първите си стъпки като актриса през 2012 година, когато бива утвърдена за роля в сериала „ Последното лято на Балканите 1912 “.

Гюлсим снима сагата в Северна Македония, а след това се преселва в Истанбул. Край Босфора тя заживява при родственици на майка си.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР