Русенката чакала да се освободи паркомясто - млад полицай побързал

...
Русенката чакала да се освободи паркомясто - млад полицай побързал
Коментари Харесай

Жена се възмути от постъпката на млад служител на МВР

Русенката чакала да се освободи паркомясто - млад служител на реда побързал да се шмугне.

Александра Христова остана възмутена от родната ни полиция. Жената се запътила към болничното заведение в Русе и търсила паркомясто, където да спре автомобила си. Тя отбелязва, че там е извънредно мъчно да се откри място за паркинг. След дълго блуждаене с колата, търсейки уместно място, дама й направила знак, че ще потегля. Александра се зарадвала, защото се освобождава място за нейната кола. Тя търпеливо изчакала тръгващата и какво да види - млад господин, облечен с полицейска униформа, най-нагло се шмугнал в одеве освободеното място.

Полицейският чиновник знаел какви са желанията на чакащата за паркомястото, това твърди самата тя.

" Отидох до колата, почуках на прозореца и го попитах дали това е джентълменска постъпка, да не приказваме, че в колата с мен беше сина ми, който е признат в поделение и на открито валеше дъжд ", написа Александра в обществената мрежа Facebook и добавя: " Господинът с букви Н. П. ми сподели: " Къде написа, че мястото е твое? ". Това е състояние - нулево образование за човек, който би трябвало да демонстрира тъкмо противоположното ".

" Униформата би трябвало да показва напълно други полезности, не комплекси! ", безапелационна е дамата. И в тази връзка Гергана написа в мненията под обявата, че посредством с униформите в България се употребило преимущество, а не с цел да се давало такова.

" В Германия няма да видите полицейска униформа на публичен паркинг. Извън служба/смяна единствено в цивилни облекла. Правете си заключенията ", разяснява Александър.

Петко Рашев е на мнение, че не трябва да се прави апостериорен извод от тази обстановка. " Има всевъзможни хора, както и всевъзможни служители на реда. Някои по-възпитани, други по-галантни, трети напълно недодялани. Да вършим апостериорен извод и да слагаме дамга по отношение на всички, надали е правилно. Предполагам " родният служител на реда " е бил българин, мъж? Защо не се възмутихте от всички български мъже в тяхната цялост? ", гласи неговият коментар.

Петя Ямболиева също се включва в полемиката и споделя, че не е сюрпризирана от постъпката на служителя. Ето какво написа тя: " Ама въобще никаква изненада, пререждал ме е служител на реда при персонален доктор (аз със бебе), с дете очевидно не в незабавно положение, пристигна с жена си и напряко влезе. После като излезе попитах, налЕ?! Обясни ми, че съм елементарна селянка и така нататък, въобще не изпитвам почит към тях, а и множеството не заслужават! ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР