Русенецът Петър Иванов, който се представя в социалните мрежи като

...
Русенецът Петър Иванов, който се представя в социалните мрежи като
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Кой е ММА-боеца Пепи Питбула, уцелил с топка Кирил Петков?

Русенецът Петър Иванов, който се показва в обществените мрежи като " Пепи Иванов ", е индивида, блъснал със снежна топка на връх Шипка на националния празник 3 март премиера Кирил Петков. За това се похвали самия той в обществените мрежи, само че малко по-късно, когато полицията стартира инспекция, изтри поста си. Днес следобяд Иванов е бил разпитан, научи Lupa.bg. Той обаче изрично е отрекъл да е замервал премиера - единствено бил скандирал против него.



Петър Иванов (вляво) и приятеля му Боян Божинов на връх Шипка на 3 март. Те гордо веят байрак на Руската федерация. Иванов самичък се похвали, че е индивида, уцелил със снежна топка Кирил Петков

“Кире, прецизен ми е мерникът, американска подлога”, написа във Facebook Пепи Иванов, който е изявен симпатизант на партия “Възраждане” и показателен русофил. Русенецът се изявява и като ММА войник, а също така е съсобственик дружно с татко си на бензиностанцията " Русе Ойл ", която е една от най-оборотните в града. Изявява се и като ММА войник, а като подобен употребява прозвището Пепи Питбула. Хора от Русе го разказват като изключително нападателен.

Приятелите му в обществените мрежи побързаха да го поощрят след хвалбата му, че точно той е уцелил със снежна топка Кирил Петков. “Като видях, че си там и след това тази топка, незабавно споделих: " Браво, Пепи! " Вътрешно усещане”, написа негов прочут. Друг пък стигна по-далеч и го попита: “Що не го фраснахте и с кожена топка?”.

След като се разчу, че " Пепи " е героя, уцелил премиера на връх Шипка, смелостта му ненадейно изчезна. Той навреме изтри поста си във Facebook. Министерство на вътрешните работи обаче към този момент е разпоредила инспекция и Иванов към този момент е разпитан.

Според източник на Lupa.bg към този момент е почнала и инспекция на бензиностанцията му " Русе Ойл ", за която има подозрение, че продава нерегламентирани количества горива, без това да бъде съответно регистрирано. Разпоредена е цялостна данъчна проверка на фена на " Възраждане ", фамилията му и бензиностанцията.



Петър Иванов в бутафорна национална носия
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР