Русенец, влюбен до уши в Гери-Никол, ѝ предложи брак. Той

...
Русенец, влюбен до уши в Гери-Никол, ѝ предложи брак. Той
Коментари Харесай

Фен предложи брак на Гери-Никол, а тя...

Русенец, влюбен до уши в Гери-Никол, ѝ предложи брак. Той отишъл на присъединяване ѝ с на ниска цена годежен пръстен и голямото предпочитание да направи певицата своя младоженка. За негово благополучие, шансът му се усмихва.

" Тази вечер не съм се напила, само че одобрявам ", сподели през смях Гери-Никол. Ситуацията се разиграла в русенски бар, а фенът чествал рождения си ден там. Той извадил пръстен и паднал на колене, а въпреки да не било скъпарско, бижуто съумяло да плени певицата и тя се съгласила.

Е, женитба няма да има, само че младежът най-малко получи прекрасен подарък за празника си. Интересен факт е, че действието не е подтикнато от алкохолно замайване. Момчето тръгнало за клуба, квалифицирано с пръстен за обичаната си певица. Tя пък споделя, че е правила нелепости и без да е пила.

" Нон-стоп усещам пеперуди в стомаха, това за мен е едно от най-красивите усеща ", споделя тя. Певицата обаче изрично отхвърля да разкрие детайлности от персоналния си живот. Звездата дефинира себе си като човек със самочувствие и счита, че това ѝ носи единствено позитиви, написа " България през днешния ден ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР