Русе. Едва ли има български бизнес, който би се развивал

...
Русе. Едва ли има български бизнес, който би се развивал
Коментари Харесай

Евродепутатът Ева Майдел: ЕС е най-доброто място за българския бизнес

Русе. „ Едва ли има български бизнес, който би се развивал по-добре, в случай че България беше отвън Европейския съюз (ЕС). Освен, че дава достъп до пазар от над 500 милиона души, Европейски Съюз е дълготраен поръчител за качество и непоклатимост на стопанската система ни и задава посока на развиване. Затова той е най-хубавото място за развиване на бълагрския бизнес “. Това съобщи българският евродепутат от групата на ЕНП/ГЕРБ и интернационален секретар на Предприемачи ГЕРБ Ева Майдел в петък 15 март 2019 година по време на районен конгрес на ПГЕРБ в Русе, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
„ За да запазим Европейски Съюз, той би трябвало да се занимава повече с съответните потребности на жителите и бизнеса. Затова и работих за улеснение на българския бизнес с начинания като намаляването на таксите за преводи в евро, привличането на близо един милиард лв. по проекта Юнкер за съвсем 10 000 български компани, както и посредством приноса за основаването на първото в Европейски Съюз звено за техническа помощ за еврофинансиране. “ Това добави Ева Майдел.
Освен нея на районния конгрес на ПГЕРБ участваха зам. – министърът на стопанската система Александър Манолев, кметът на Община Русе Пламен Стоилов, националният представител от ГЕРБ Пламен Нунев, ръководителят на ПГЕРБ Валя Чилова и над 100 бизнесмени от няколко области на Северна България.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР