Русата Златка вече ходи изцяло без сутиен, защото не може

...
Русата Златка вече ходи изцяло без сутиен, защото не може
Коментари Харесай

Русата Златка с огромни бомби

Русата Златка към този момент върви напълно без сутиен, тъй като не може да си откри толкоз огромен размер, който да удържи прелестите й. Lupa.bg видя, че гърдите на бременната плеймейтка са станали големи за наслада на мъжете.



В момента тя може да се конкурира само с Катя от дует "Ритон " по огромна гръдна обиколка. Райкова има две интервенции на бюста, като той гонеше 100 см. още след втората. След като забременя, тя наддаде още на женски прелести, както всяка бъдеща майка. Огромна част от качените килограми отиват в пазвата, а при Златка другите са отишли в ханша и дупето й, както стана видно от последните й папарашки фотоси.

Ритонката носи сутиен с размер 85 F, какъвто доста мъчно се намира. Райкова, която към този момент я е догонила по гръдна обиколка, също се нуждае от този номер от женското долни дрехи, само че е решила да не се затормозява с търсене, а напряко да си върви без сутиен.

Преди време Катя шеговито съобщи: „ Жените се разделят на Ритонки и Бюстабанлийки, само че пък мъжете се разделят на такива, които харесват Ритонки и такива, които ненавиждат Бюстабанлийки! ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР