Румяна Милова застава временно на поста директор на Центъра за

...
Румяна Милова застава временно на поста директор на Центъра за
Коментари Харесай

Румяна Милова поема столичния Център за градска мобилност

Румяна Милова застава краткотрайно на поста шеф на Центъра за градска мобилност*, съобщи " Фокус ". Досега Румяна Милова беше шеф на Дирекция " Паркиране и гаражи " в сдружението.

Румяна Милова, която е член на Съвета на шефовете на ЦГМ ЕАД, ще заема поста изпълнителен шеф на ЦГМ до избора на нов директорски съвет, който следва да бъде избран от Столичния общински съвет. Процедурата по избора му лишава сред 1 и 3 месеца.

Избирането на нов Съвет на шефовете се постанова поради изтичащия му мандат. Нови управи следва да бъдат определени и за останалите общински сдружения.

* " Център за градска подвижност " ЕАД в София е общинско сдружение, с едноличен притежател на акциите от капитала Столична община. Дружеството е основано посредством обединение през 2009 година на " Столична компания за градски превоз - София " ЕООД и " Паркинги и гаражи " ЕАД. Задачите на сдружението са да провежда и управлява активността на публичния превоз в София - автобусен, тролейбусен и трамваен и на метрополитена. ЦГМ също по този начин построява и експлоатира местата за паркиране в столицата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР