„Румен Радев успя да натрупа популярност и позитивен имидж в

...
„Румен Радев успя да натрупа популярност и позитивен имидж в
Коментари Харесай

Успехът на Радев ще е свързан с успеха на правителството, смятат политолози

„ Румен Радев съумя да натрупа известност и положителен имидж в ролята си на конкурент на властта. В България, когато си конкурент на властта, това е печеливша позиция. Само градивна и лидерска роля може да му помогне да резервира доверието, което има досега. В този смисъл, триумфът на това държавно управление ще е доста значим за Румен Радев и ще му донесе продължение на позитивната траектория “, означи Димитър Аврамов пред bTV.

„ Ако държавното управление потегли надолу, това може да се окаже рисково за Радев “, означи и Първан Симеонов.

„ Той внимателно на два пъти до в този момент се дистанцира от това ръководство – един път, когато се изрече за КЕВР, и вторият път по тематиката Северна Македония, където линията „ Радев “ не е линията „ Петков “, сподели още Първан Симеонов.

Според него за Радев е добре да държи здравословна отдалеченост по отношение на оперативната власт, тъй като тя е подложена на доста рецесии, а това може да докара до неточности.

„ За Радев няма да е добре тези неточности да се пишат на негова сметка, особени след този мандат, когато ще следва нещо друго и би трябвало да влага това доверие в нещо друго “, сподели Първан Симеонов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР