Румен Радев ще покани на консултации за съставяне на правителство

...
Румен Радев ще покани на консултации за съставяне на правителство
Коментари Харесай

Радев ще покани на консултации Продължаваме промяната в понеделник

Румен Радев ще предложения на съвещания за сформиране на държавно управление втората политическа мощ в 48-ото Народно заседание - " Продължаваме промяната " в понеделник. Това разгласи президентът пред публицисти след визитата си в Тараклийския държавен университет " Григорий Цамблак "  в Молдова, където е на двудневно публично посещаване.

" Ще поканя втората политическа мощ в понеделник. Важно е консултациите да не престават, само че е и значимо да има ясно схващане в самите политически партии, че е необходим разговор и то, градивен разговор. Нужни са взаимни отстъпки и установяване на ясни общи цели в името на бъдещето на България ", сподели Радев. 

" Виждате, че цикълът избори след избори не е най-хубавото решение. Така че по кое време ще връча първия мандат ще зависи и от хода на консултациите ", добави президентът.

Обвиненията към него, отправени през вчерашния ден от парламентарната естрада от депутати от Политическа партия и Българска социалистическа партия, че се намесва в избора на членове на парламентарните комисии, Радев разяснява по този начин:  " Очаквам българският парламент да създава закони, а не евтини облекла ". 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР