Румен Радев ще падне със служебното правителство. Провалът на служебното

...
Румен Радев ще падне със служебното правителство. Провалът на служебното
Коментари Харесай

Борисов: Киро Язовиро говори глупости, Радев ще падне със сл...

Румен Радев ще падне със служебното държавно управление. Провалът на служебното държавно управление е застрашителен. Радев направи по този начин, че страната да изпадне в безпорядък. Станислав Трифонов и той заприказва за безпорядък, аз го предупреждавах. В същото време Коронавирус вълната седи, в целия свят почват някаква дейности, а ние седим. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във фейсбук.

А бежанските талази сега са големи, натискът е голям, а Министерство на вътрешните работи се занимава да върви при на кмета жена му, да я тормози, с цел да го издаде. „ Министърът на финансите има доста работа, би трябвало с шефа на данъчните да правят други неща. По-точно да лъжат хората, че са нараснали приходите в бюджета, а те взели парите за „ Хемус”. Те ги отделили, с цел да демонстрират, че нараснали приходите - безспорна неистина. Те сега стопират ДДС-то, не го изплащат на фирмите. Така на пръв взор наподобява, че в страната има пари, а в действителност това са непознати пари, които след това ще изплащат. Василев се оказва, както споделят неговите съдружници, е доста интелигентен лъжец, шарлатанин. Не знам какво му харесаха от новия парламент. Киро Язовиро, както ние го назоваваме, сподели, че източваме язовири, появи се до един и повече нищо не сподели. Днес отново е споделил някакви нелепости, че спрял потоци от пари към ГЕРБ и Движение за права и свободи. Към нас не е имало потоци. Това, което вършим, е, тъй като ми стана мъчително за хората. Няма място, където да е имало повреда и ние да не сме опитвали да я изправим. Те в този момент би трябвало бързо да крадат.

Аз по тази причина по никакъв метод не желая ГЕРБ да взе участие в каквото и да било, обвързвано с тези хора. Утре групирам изпълнителната комисия. Няма да подкрепим нито това държавно управление, нито длъжностен кабинет. За мен и последната заблуда, че партиите ще се схванат, изчезна. На предните избори имаше заблуда, че и без ГЕРБ може да се сформира държавно управление, разяснява Борисов.

Сега всички по този начин се изпокараха, че и след нови избори, с никой не може да се направи държавно управление. Ще се похарчат още 100 млн. лева Това е нелепост. Сега при едни нови избори няма да има илюзии, ще знаем, че харчат едни пари. Румен Радев е главният провинен за това. Христо Иванов няма никакво достолепие да отиде в този момент на диалози. Корнелия няма потребен ход, с изключение на да поддържа. Наша отговорност – не”, това предвижда Борисов.

Лидерът на ГЕРБ упрекна президента, че е ходил на опера, вместо да е измежду хората. Изпълнителната комисия на ГЕРБ подари 100 000 лева за коригиране на вредите в село Губеш, община Годеч. Торнадо остави поданици на селото без покриви над главите им и без ток в средата на юли. Днес Борисов дойде в селото, с цел да ревизира по какъв начин протича ремонтът на къщите.„ Финансовият министър няма да ти се обади, по харвардския учебник по този начин се прави. Аз не го наскърбявам, аз изтъквам Тошко Йорданов, че е „ лъжец и мошеник”. И с цел да го изкарат доста готин, взимат парите за „ Хемус” и не връщат ДДС-то, с цел да кажат, че има доста пари. Каквото и да създадем, ще кажат, че и ние сме отговорни. От ГЕРБ желаеме да сме разнообразни от всички и няма да участваме в нищо. Ако народът изиска да оказваме помощ, ще оказваме помощ с каквото можем. Когато носих отговорност, съм си брал срама и триумфите. Оцелели сме по турско, ще оцелеем и при Румен Радев”, обърна се експремиерът към гражданин на селото.

Кметът на Губеш показа, че е изпратено писмо с искане за помощ до Министерски съвет, на което е получен отговор, че е препратено до Министерството на финансите. Оттам са обяснили, че средства ще бъдат изпратени сред 3 и 6 месеца.

„ Питам аз, тези хора какво ще вършат през тези месеци”, добави кметът. Жител на селото показа, че ремонтът на покрива му е коствал 10 200 лева, на различен - 12 000лв., изцяло подаяние от партията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР