Румен Радев продължава да се ползва от наказателния вот срещу

...
Румен Радев продължава да се ползва от наказателния вот срещу
Коментари Харесай

Георги Лозанов: Радев продължава да се ползва от наказателния вот срещу ГЕРБ и Борисов

Румен Радев продължава да се употребява от наказателния избор против ГЕРБ и Борисов, което ще му донесе втори мандат. Това сподели доцент Георги Лозанов в изявление за обзорното предаване „ Това е България “ на Радио „ Фокус “. Коментарът на някогашният ръководител на Съвет за електронни медии е във връзка дебатът сред кандидатите за „ Дондуков “ 2 Румен Радев и Анастас Герджиков. Подобни диспути са нужни на българската общност, с цел да покажат цивилизованост в правенето на политика, посочи доцент Лозанов.
„ В този спор нямаше някакви изключително тежки нови доводи в визиите, които аудиторията към този момент си е основала. Затова аз не мисля, че някой се е доближавал или отдалечавал през дебата. Иначе ясно е какви са техните профили, ясно е кой и какво стои зад тях, ясно е, че Радев го подвига на протестна вълна която съумя да въплъти. Ясно е, че върху Герджиков тежат задължения към ГЕРБ, от които той се пробва по един или различен метод да се освободи, само че е вкаран в тази скица и му е мъчно да излезе от нея. В това отношение изборът не е обвързван с това кой и какво съставлява самичък по себе си. Изборът се свежда до това дали гласоподавателите са на страната на митингите и са против ГЕРБ или са повече или по-малко на страната на ГЕРБ “, изясни Георги Лозанов.
Според него същинското чувство за власт дава изпълнителната власт и изключително мястото на министър-председателя, въпреки че България е парламентарна република. „ По-скоро борбата продължава да е сред Румен Радев и Бойко Борисов, а пък оставиха проф. Герджиков в ролята по този начин да се каже на представител на Борисов в тези избори. И Радев продължава да се употребява от наказателния избор против ГЕРБ и Борисов “, сподели още Георги Лозанов и добави, че хората в този нов политически индивид са доста прагматично настроени.
„ Аз считам, че тези хора, които влизат в този момент в политиката, този нов индивид са доста прагматично настроени, не им се политиканства, а търсят да формулират тъкмо проблемите и да оферират решения. Тъй като страната се намира в дълбока рецесия, те фактически са в положение да създадат спешно държавно управление. И най-малко до момента в който извадят страната от рецесията, съгласно мен те са най-хубавият вероятен тип политически водач в тази спешна среда “, безапелационен бе доцент Георги Лозанов

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР