Румен Радев прие третата партия за консултации - ДПС. На

...
Румен Радев прие третата партия за консултации - ДПС. На
Коментари Харесай

ДПС към Радев: Държавата трябва да има стабилност и предвидимост

Румен Радев одобри третата партия за съвещания - Движение за права и свободи. На " Дондуков " отидоха съпредседателят на партията Джевдет Чакъров, както и Йордан Цонев, Халил Летифов и Хамид Хамид. 

" Вашата парламентарна група интензивно поддържаше ръководещото болшинство, в това число по най-важните решения, които взе 49-ото Народно заседание, без публично да бъде част от ръководството. Това сътвори предпоставки за редица разбори и тълкувания, които се проектират и върху процеса на договарянията, които вървят сега сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Включително и по тематиката за нюансите във връзка с плаващите болшинства ", стартира президентът, представен от " Нова тв ".

" Държавата би трябвало да има непоклатимост и предвидимост. Нашата позиция не се е трансформирала за това да се откри формула за ръководство на страната в сегашния миг ", сподели Чакъров.

По-рано президентът одобри за диалози на „ Дондуков ” 2 представители на ГЕРБ-СДС и „ Продължаваме Промяната – Демократична България ”. Консултациите ще продължат и на следващия ден с „ Възраждане ”, Българска социалистическа партия и „ ИТН ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР