Румен Радев очаква от партиите да направят един много задълбочен

...
Румен Радев очаква от партиите да направят един много задълбочен
Коментари Харесай

Румен Радев очаква анализ от партиите защо изгониха гражданите от урните

Румен Радев чака от партиите да създадат един доста изчерпателен и прям разбор за какво изгониха жителите от урните, за какво се стигна до тази дълбока бездна сред българите и политически партии. Отказът на болшинството български жители да вземат присъединяване в тези избори е явен индикатор, че те не се разпознават, както с предизборните послания, с черния ПР, който се разпростра интензивно в тази акция, и най-много с държанието и дейностите на партиите след изборите. Това съобщи пред публицисти президентът президентът, който участва на деня за високопоставени посетители на взаимните бойни стрелби „ Шабла 2024 “. Учението се състои на зенитния полигон на Военновъздушните сили „ Шабла ”.

Според него в една парламентарна република от политическите партии, спечелили изборите, зависи по какъв начин ще се развива страната. „ Тяхна е отговорността и те не могат да избягат от нея “, добави президентът.

Запитан за рецензиите от Делян Пеевски за негов възможен предстоящ политически план, президентът сподели, че не разяснява паникатаките на който и да е политически водач. Според него думата има медицината.

Явно неуспехът на систематичните политически партии и изхабяването на политическия модел тласкат от ден на ден български жители към углавен избор и към търсене на някаква опция, сподели президентът. Според него би трябвало да е ясно, че всяка една нова партия, която прекрачи българския парламент, занапред би трябвало да разкрива и да отстоява своите позиции и въобще своята роля в този парламент.

В отговор на въпрос взел ли е решение по кое време ще свика първото съвещание на новия парламент, Радев отговори: „ Как да го свикам, едните водачи се скриха във фейсбук, другите се разбягаха по селата, а трети хванаха гората, очаквам ги да се върнат “.
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР