Румен Радев и съпругата му Десислава имат присъщ за най-обикновените

...
Румен Радев и съпругата му Десислава имат присъщ за най-обикновените
Коментари Харесай

Резиденция Бояна протече, скапа прането на Радев и Деси

Румен Радев и брачната половинка му Десислава имат характерен за най-обикновените фамилии проблем в първокласната държавна резиденция „ Бояна “. Покривът им неотдавна е протекъл в пералното помещение, което президентът и жена му употребяват.

Течът бил в действителност сериозен и се наложил незабавен повсеместен ремонт. За задачата била пусната социална поръчка, за която кандидатствали 3 компании. Въпреки че две от тях дали по-ниски ценови предложения, била определена тази с най-скъпата. Ремонтът на пералното в резиденция „ Бояна “ е коствал солидните 94 995 лв. и 78 стотинки. Отнел е почти два месеца, а безусловно преди дни майсторите завършили с обекта.

За близо 100 бона са били демонтирани старите покривни ламарини, направена е нова замазка и е изкърпена остарялата, инсталирана е двупластова изолираност и е осъществена проверка на улуците. Обитателите на непрекъснато охраняваната от НСО държавна резиденция към този момент ще могат да перат спалното си долни дрехи и облеклата си, без да бъдат възпрепятствани.



Тук се ширят Румен и Деси на 400 квадрата

Последният главен ремонт в резиденцията е юридически през 2017 година на обща стойност 6 555 748,17 лева, включващ осъществяване на строително-ремонтни работи на някои пространства, както и въвеждане на енергоефективни ограничения. От януари същата година Румен Радев и жена му живеят без спиране във вилата, разпростряла се на 400 квадратни метра, само че употребяват екстрите в целия комплекс, измежду които заведения за хранене, сауни, басейни, професионална кухня, перално и какво ли още не, написа " Ретро ".

Мебелите в къщата на Радеви са направени от скъпо дърво и черна кожа. По стените им висят някои от най-впечатляващите картини на изтъкнати наши художници. Завесите са тежки и се спускат до земята, а за моментите на усамотение на тяхно разположение са камина и впечатляващ с размерите си роял. Първата дама твърди, че не разчита на помощта на прислуга, само че служители от „ Дондуков “ 2 се чудят по какъв начин тогава съумява да чисти и поддържа ред в над 400 квадрата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР