Румен Радев и съпругата му Десисалава попаднаха в епицентъра на

...
Румен Радев и съпругата му Десисалава попаднаха в епицентъра на
Коментари Харесай

Неудобни въпроси към Радев във Варна: Аз безродник ли съм, ще даде ли България на Путин?

Румен Радев и брачната половинка му Десисалава попаднаха в епицентъра на следващ скандал. Докато се отдавали на културен живот във Варна, президентът бил запитан неуместни за него въпроси от присъстващи. Освен това питащите са получили удари в гърба от почитатели на Радев.

Ето и описа на Светлозара Колева, оповестен от депутатката от Демократична България Кремена Кунева:

Светлозара Колева е МОЯТ НАРОДЕН ПРЕДСТВИТЕЛ ДНЕС!

Не, тя не е в Народното събрание, няма институционалните благоприятни условия, няма и конституционните такива.

Няма поддръжката на различен с изключение на на мъжа си.

Няма НСО, което да я отбрани зад тила.

Няма имунитет за думите си.

Няма по този начин наречената “трибунка ” с герба зад тила си, на която да застане и да приказва, тъй че да бъде чута от цяла България.

Нищо от това обаче не я спря да бъде моят глас.

Благодаря ти, Светле!

“Снощи гледахме в Летния спектакъл “Аида ” за дребна сцена по Дзефирели - прелестна опера, прелестни актьори, превъзходен Евгений Станимиров.

Лятна вечер в морската градина. Вълшебство.

Докато във втория антракт не забелязах тъкмо зад мен през няколко реда резидента Румен Радев. Говореше си сладко с регионалния шеф Смърков.

Изчаках да завърши операта и културно отидох да попитам в случай че путин ни нападне дали би дал Варна. Ще станем ли Варненск?

Отговори: в никакъв случай няма да ни нападне.

В този миг мъжът ми до мен му сподели, че го е позор от него и изявленията му от последните два дни са позорни. Тогава някакъв удари мъжа ми в тил. Обърнах се и видях чужд мъж на нашата възраст, с пяна на уста крещеше: ай повтори уе! Мога напълно елементарно да го разпозная отново, преди този момент го видях на ред пред нас, тъкмо пред оркестъра. Цивилни от нсо придружиха нападателния мъж бързо до изхода.

Тогава се обърнах отново към президента и му споделих,че това е образно разединението на народа, за което е отговорен той. Питах го не го ли е позор да наскърбява хората, питах аз нихилист ли съм, безродник ли съм? Отговори, че съжалявал, че съм се припознала.

Още неща му споделих, че позицията му е позорна и във Варна приехме предходната година 100 000 украински бежанци,а неговото държавно управление оптимално ги затрудни,както и хората,които им помагахме.

Жена му пристигна да пита какво станало, нещо блъснали ли сме се. Обяснихме ѝ, че очевидно техен покровител атакува в тил, тъй като казахме на президента,че ни е позор от него. Тя отговори,че ѝ нея я било позор от доста хора. Взе да изяснява,че не била публично лице и просто били отишли на опера. Отговорих,че и на ресторант,на опера или до момента в който спи, брачният партньор ѝ е президент и то би трябвало на всички българи.

Обаче хората са като зомбирани.

На опера сме, сякаш културни хора, някои носят невръстни полузаспали в 00:30 часа деца да ги снимат с резидента и да му стискат ръката. Някаква баба зад тила ми чух: таа несъмнено е гласувала за герб или пп. Само още един човек конфронтира президента преди да стигна до него, сподели му че не е прав за Украйна. Радев единствено се обърна с тил.

Определено изхабих много нерви от наглостта на този човек. Развалиха ми хубавата вечер. ”



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР