„Румен Радев е най-голямото ми огорчение в политиката“. Това заяви

...
„Румен Радев е най-голямото ми огорчение в политиката“. Това заяви
Коментари Харесай

Явор Божанков: Радев е най-голямото ми огорчение в политиката

„ Румен Радев е най-голямото ми оскърбление в политиката “. Това съобщи във Facebook националният представител от Българска социалистическа партия Явор Божанков.

„ Началото на тази коалиция стартира с митингите предходната година. Излязохме, с цел да защитим президентската институция от офанзивите на мафията. Застанахме дружно на площада. Въпреки разликите ни. Останах над 200 дни. Направих го поради институцията, за България и за Радев. Съжалявам единствено за последното “, написа още Божанков.

„ Днес същата мафия нападна друга институция – Народното събрание и ръководителя ни Никола Минчев “, споделя той.

„ Една и същa мафия. Един и същ президент. Едни и същи хора на площада. Този път без президента “, приключва националният представител.

Вчера президентът Радев – в първия си коментар за отстраняването на Никола Минчев като ръководител на Народното събрание от ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и „ Възраждане “ (повече за това ТУК), насочи рецензия, че Парламентът се е трансформирал в пазарище и че се „ пазарят “ депутати.

Отново през вчерашния ден съпредседателят на „ Демократична България “ Атанас Атанасов изиска доказателства за пазаруването на депутати от Радев, като съобщи, че в случай че не ги даде, би следвало „ да понесе отговорност за това, че с клюки съучаства в опита за събаряне на държавното управление “.

Премиерът Кирил Петков съобщи, че „ президентът би трябвало да се върне при народа “, като напомни, че същият този народ го е подкрепил, когато задкулисието влезнало в президентството. „ Сега същият този народ сподели, че не желае ГЕРБ, Движение за права и свободи да дефинират бъдещето на България. Сега е моментът, когато президентът може да каже, че тази смяна не е приключена и той застава дружно с хората “, съобщи Петков.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР