Румен Радев е безалтернативен като фигура, това не гарантира преизбиране,

...
Румен Радев е безалтернативен като фигура, това не гарантира преизбиране,
Коментари Харесай

Иво Христов: Радев е безалтернативен като фигура

Румен Радев е безалтернативен като фигура, това не подсигурява преизбиране, всичко зависи от това дали хората ще гласоподават, да гласуваме след седмица ще бъде безсмислено. Това разяснява в " Денят стартира с Георги Любенов " евродепутатът от левицата Иво Христов.

По думите му Инициативният комитет ще издигне кандидатурата на Румен Радев и Илияна Йотова на следващия ден.

" Много от партиите обявиха поддръжка, тя е необятна. ГЕРБ има учредения да се бори против Радев, той сложи неуместни за олигархията - ГЕРБ и Движение за права и свободи, въпроси. Борисов употребява тактиката на огледалото - " гледаш огледалото, възмущаваш се от това, което самичък си направил и го приписваш на различен, това е, което прави Борисов ", добави Иво Христов.

Според него, в случай че президентът беше назначен от Москва - щеше ли да опонира на Путин.

" Ако беше американски човек щеше ли да възрази против неизгодната за България договорка за закупуване на изтребители. Със способността да споделя " не " Румен Радев се движи в тесния кулоар сред Великите сили, това е доста комплициран пилотаж ", добави Иво Христов.

По думите му Радев се старае да отстоява националния интерес и го прави.

Иво Христов изрази решителност, че " Продължаваме промяната " не е артикул на Румен Радев.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР