Румен Христов беше преизбран за лидер на СДС с 497

...
Румен Христов беше преизбран за лидер на СДС с 497
Коментари Харесай

Първо в Lupa bg: Румен Христов остана лидер на СДС

Румен Христов беше избран отново за водач на Съюз на демократичните сили с 497 гласа. Той бе единствен претендент за този пост.

Националната конференция за избор на управление на Съюз на демократичните сили се организира през днешния ден. Действащият ръководител Румен Христов бе посрещнат с плакати и крясъци оставка от една от най-дейните структури в страна – бургаската.

Припомняме, че тя и още две бяха изключени по чисто фиктивен мотив месеци преди конференцията, а точно неплатен членски импорт. Въпреки декларираното предпочитание да го създадат, подобен късмет не им бе възложен и те останаха изключени. Това обаче не им попречи да изразят високо правото си на глас, като хора, последващи синята концепция.

„ Ще улесня публицистите, мога да им напиша точния резултат от конференцията занапред. Председател Румен Христов, заместници Антон Койчев, Кабаиванов, Янко Станев и Петър Николов. Листчетата с напътствията са към този момент раздадени. Опозицията е изключена. Това ще е най аматьорската, нагласена и нелигитимна конференция в историята на Съюз на демократичните сили. Нормалните хора няма и да отидат, по тази причина и не могат да съберат минималния кворум от 500 индивида. Ще лъжат и нагласят описите. Няма регистриране това управление, вервайте ми”, написа в персоналния си профил във фейсбук преди няколко дни лицето на сините в Бургас – Костадин Марков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР