Румънското министерство на здравеопазването съобщи днес, че в страната е

...
Румънското министерство на здравеопазването съобщи днес, че в страната е
Коментари Харесай

Трети случай на Омикрон е засечен в Румъния

Румънското министерство на опазването на здравето заяви през днешния ден, че в страната е доказан още един случай на заразяване с разновидността Омикрон на ковид, съобщи Българска телеграфна агенция, отбелязвайки, че това е трети доказан случай в Румъния.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 154
Става дума за мъж на 56 години от Брашов, който е имал контакт с пътничка, пристигнала с полет от Южна Африка на 30 ноември, която също беше диагностицирана с новия вид на ковид.

Мъжът е изолиран в дома си и здравословното му положението е положително, показва министерството, като отбелязва, че той е имунизиран с цялостната скица. Първите два случая на Омикрон в Румъния бяха доказани на 4 декември. Става дума за жена на 48 години от окръг Брашов и мъж на 59 години от окръг Васлуй.

И двамата са били пасажери от полета, проведен от румънските управляващи за евакуация на намиращите се в Южна Африка румънци, който кацна в Букурещ на 30 ноември. Те са асимптоматични и се намират в изолираност.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 154  Здравният английски министър със стряскаща прогноза какво може да се случи в Обединеното кралство Здравният английски министър със стряскаща прогноза какво може да се случи в Обединеното кралство  Не се потвърдиха подозренията за Омикрон у нас Не се потвърдиха подозренията за Омикрон у нас  Проучване откри кое е Проучване откри кое е " най-силното оръжие " на Омикрон
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР