Румънското крило на Лудогорец Дорин Ротариу е поискал разговор с

...
Румънското крило на Лудогорец Дорин Ротариу е поискал разговор с
Коментари Харесай

Играч на Лудогорец е недоволен от статута си в клуба, иска разговор с ръководството

Румънското крило на Лудогорец Дорин Ротариу е изискал диалог с управлението на клуба. Причината е, че разградчани няма да разчитат на него и през новия сезон.

В родината на играча се появиха информации, че той е мечтан от ФКСБ, който победи с 1:0 ФК ЦСКА 1948 Сф на " Васил Левски " в първи дуел от втория квалификационен кръг на Лигата на конфренциите.
 Лудогорец разгласи стратегия си преди реванша с Олимпия
Лудогорец разгласи стратегия си преди реванша с Олимпия

Отборът пътува в понеделник

" Аз съм състезател на Лудогорец и не преставам да упражнявам с тима. Всичко зависи от това, което ще реши клуба. За момента не знам нищо за мой трансфер във ФКСБ. Ще приказвам с управлението на Лудогорец, това е което мога да кажа ", съобщи Ротариу пред iamsport.ro.

В последните 1.5 сезона 28-годишният Ротариу играеше като преотстъпен в гръцкия Атромитос. В този интервал той изигра общо 39 турнирни мача, в които означи 4 гола. През есента на 2021-а Дорин бе на терена едвам в 6 дуела за Лудогорец в Пъгва лига, в които означи 1 гол. Той дойде при разградчани като свободен сътрудник, откакто преди този момент бе носил екипа на казахстанския Астана.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР