Румънският обществен тв оператор TVR и Евроспорт ще излъчват следващите

...
Румънският обществен тв оператор TVR и Евроспорт ще излъчват следващите
Коментари Харесай

TVR и Евроспорт ще излъчват Зимната олимпиада в Пьончан за румънския пазар

Румънският публичен тв оператор TVR и Евроспорт ще излъчват идващите Зимни олимпийски игри (Пьончан 2018) и Летните игри в Токио 2020 за румънските фенове, оповестиха от Discovery Communications.

Оттам разясняват, че тази стъпка е в продължение на устрема на компанията да обезпечи достъп до телевизионното наличие на Олимпийските игри до колкото се може повече хора и на колкото се може повече екрани. Партньорството подсигурява, че Зимните олимпийски игри в Пьончан през 2018 година и Игрите в Токио през лятото на 2020 година ще бъдат налични за допустимо най-широка публика и на най-вече екрани в Румъния спрямо миналите години.

Съгласно съглашението, TVR ще получи от Discovery Communications извънреден сублиценз за линейни и нелинейни права за лъчение на Зимните олимпийски игри през 2018 година и Олимпийските игри през 2020 година, продължавайки традицията публичната телевизия в Румъния да сплотява обществото, като наблюдава локални спортни събития и най-хубавото от Игрите. Отново извънредно, сублицензният пакет ще включва частични права за лъчение на ТВ наличие в цифрова среда, което TVR прави и в този момент на линейните си телевизионни канали, с опция за наново гледане. Ще бъдат предоставени и права за радиопредаване и лъчение на къси видеа по каналите на TVR и цифровите платформи, както и достъп до най-актуалните вести.

Евроспорт резервира цялостните права да излъчва всяка секунда от Олимпийските игри, осигурявайки на румънските почитатели опция за достъп и до най-хубавото от Игрите, без значение дали ги гледат по малкия екран, от мобилния си телефон, таблет или онлайн посредством EurosportPlayer. Това включва достъп през всички устройства и когато и да е на денонощието до над 100 събития онлайн или при поискване (on demand).

Discovery Communications има извънредните мултимедийни права за 50 страни и територии в Европа от Олимпийските игри през 2018 година до Олимпийските игри през 2024 година, според съглашение с Международния олимпийски комитет от юни 2015 година Досега са подписани 21 съглашения за сублиценз за Олимпийските игри, включително партньорства с националните малките екрани в Армения (APT), Австрия (ORF), Беларус (Belarus National State Broadcasting), Хърватия (HRT), Чехия (Ceska Televize), Естония (Eesti Meedia), Финландия (YLE), Грузия (Georgian Public Broadcasting), Унгария (MTVA), Косово (RTK), Исландия (RÚV), Ирландия (RTE), Латвия (Latvijas Televīzija), Литва (Lietuvos Olimpinis Fondas), Холандия (NOS), Полша (Telewizja Polska), Словения (RTV Slovenija), Словакия (RTVS), Швейцария (SRG SSR) и Англия (BBC).
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР