Румънският милионер, политик и общественик Виорел Катарама умишлено се опита

...
Румънският милионер, политик и общественик Виорел Катарама умишлено се опита
Коментари Харесай

Милионер опита да се зарази умишлено с коронавирус

 Румънският милионер, политик и държавник Виорел Катарама съзнателно се опита да се болести с ковид. Пред Нова телевизия той удостовери, че е подбуден от това, че счита ограниченията в страната си за рушащи стопанската система.

Според Катарама обстановката се е употребила за ограничавания на правата, а в Румъния се е позволило да има хиляди безработни и да се разпадат бизнеси.

" Аз съм предприемач и виждам световно на казуса. Не отхвърлям съществуването на вируса, само че ни нападат и би трябвало да се пазиме, а не да се заразим със боязън ", сподели той.

Милионерът през днешния ден стои вкъщи си и чака да мине 14-дневната карантина. Всъщност той не знае дали е инфектиран, чувствал се добре.

" Ако си направя тест и съм инфектиран, румънските управляващи може принудително да ме арестуват и да ме вкарат в болница ", разяснява той.

Катарама отхвърли информациите, че поради несериозната му постъпка, жена му го е напуснала. Каза, че тя е доктор и дружно с дребната му щерка живее другаде, с цел да резервира здравето й.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР