Румънският гранд ФКСБ привлече алжирския нападател Билел Омрани, който е

...
Румънският гранд ФКСБ привлече алжирския нападател Билел Омрани, който е
Коментари Харесай

ФКСБ привлече бивша звезда на ЧФР Клуж

Румънският гранд ФКСБ притегли алжирския нападател Билел Омрани, който е чудесно прочут в северната ни съседка, само че като съществена фигура на огромния противник ЧФР Клуж. 29-годишният Омрани, който има един мач за националния тим на Алжир, е играл шест сезона в Румъния, в които е станал четири пъти първенец. Той има 164 мача и 33 гола за ЧФР Клуж, а през 2019-а година беше определен за състезател на сезона в страната. 

През лятото на 2022-а година договорът му с ЧФР Клуж изтече и той не съумя да се споразумее с управлението за нов подобен. Пред локалния вестник " Фанатик " притежателят на ФКСБ Джиджи Бекали разгласи, че договорът ще бъде за една плюс две години. Самото издание пък твърди, че заплатата на футболиста ще бъде 20 000 евро на месец и настрана бонуси за маркирани голове. 

" Мисля, че Омрани е най-хубавият нападател в Румъния. Винаги е бил добър, само че не беше сериозен до момента. Говорих с него. Не подписвам контракт единствено за 1 година. Ако си добър - 2 години. Направих договор за 1 година плюс още 2 години, в случай че аз желая да удължа. Ако не, изгубвам това, което изгубвам и сбогом, бъдете здрави! ", сподели Бекали пред Digisport. 

ФКСБ подписа с четирима футболисти в атакуващите позиции, само че до последно търсеше характерен таран. Клубът изпусна купата на Румъния предходната година кръг преди края, а като цяло изостава от ЧФР Клуж най-много във връзка с европейските участия и приходите от УЕФА. 

Бекали се пробва да направи някогашния Стяуа още веднъж доминант в страната.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР