Румънският диджей и продуцент Alex Parker и Михаела Маринова празнуват

...
Румънският диджей и продуцент Alex Parker и Михаела Маринова празнуват
Коментари Харесай

Михаела Маринова и румънският продуцент Alex Parker с първи общ проект под шапката на Universal Music Group

Румънският диджей и продуцент Alex Parker и Михаела Маринова честват първия си взаимен план „ Stay " с премиера на публично видео, което към този момент може да гледате. Песента е прочувствено прекарване, което изследва тематиките за любовта, копнежа и устойчивостта и сплотява потвърдените продуцентски умения на Alex с ангелския глас на Михаела.

Alex Parker и Михаела се срещат в границите на третото издание на Sofia Songwriting Camp през 2023 година, а напълно скоро по-късно работят още веднъж дружно в студиата на „ Вирджиния Рекърдс ". Там се ражда и колаборацията им „ Stay ". Видеото към песента е снимано в София под режисурата на Alex Parker, а монтажът и специфичните резултати в клипа са дело на румънски екип от експерти.

„ Чувствам се като вкъщи тук. Сякаш открих моето второ семейство. ", споделя Alex за работата си с Михаела и „ Вирджиния Рекърдс ".

Alex Parker е прочут диджей и продуцент от Букурещ, Румъния, който трансформира пристрастеността си към музиката в интернационален триумф. Уникалният му метод в продуцирането печели признанието на голям брой музикални критици и меломани. Parker е създател и продуцент на над 50 песни на известни румънски реализатори като Antonia, Delia, Alexandra Stan, Morandi, JO, Liviu Teodorescu, Irina Rimes, MIRA, AMNA, Voltaj. Получава интернационална популярност за първи път през 2016 година с дебютния си сингъл " Tropical Sun ", който е последван от частите " Synchronize " с Alexandra Stan и " Fix Your Heart " с Misha Miller. През 2019 година Parker означи дебюта си в Ultra Music с " In My Mind " и съосновава Creator Records.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР