Румънската полиция конфискува регистрационите номера и шофьорската книжка на мъж

...
Румънската полиция конфискува регистрационите номера и шофьорската книжка на мъж
Коментари Харесай

В Румъния конфискуваха номера на кола, на които пише майната ви за управляващите

Румънската полиция конфискува регистрационите номера и шофьорската брошура на мъж записал колата си Швеция. Номерата за конфискувани, тъй като съставляват засегнатост за ръководещата партия на социалдемократите, водена от Ливиу Драгня, който обаче не може да е министър председател поради присъда от 2 години условно за изборна машинация - опит да бъдат нагласени резултатите от референдум за събаряне на някогашния румънски президент Траян Бъсеску.

45-годишният Разван Стефанеску се върнал от двуседмичната си отмора, като " изразил " своите усеща по отношение на ръководещата Социалдемократична партия (ПСД)…. върху колата си. На неговите регистрационни номера пишело " MUIEPSD " което в превод значи " майната им на ПСД ", като това фразеология е много постоянно употребявано по време на антиправителствените митинги в Румъния. Снимки на въпросното транспортно средство бързо набраха известност в обществените мрежи, осведоми БГНЕС.

Но новите номера на колата не са се харесали на румънската полиция, която ги конфискувала, както и шофьорската брошура на причинителя.
След това органите на реда срещнаха с много компликации по отношение на обяснението на случая по време на конференция, като обявиха твърдо, че този случай е " невиждан " и нарушава интернационалните закони, съгласно които номерата или би трябвало да са напълно формирани от цифри или от цифри и букви, до момента в който номерата на Стефанеску са единствено с букви.
" Това е тормоз. Те ми разрешиха да пресека границата и да мина през цялата страна, преди да ми кажат, че правя нещо нелегално ", съобщи 45-годишният румънец.
" Аз влязох в Румъния и всичко беше легално, и внезапно към този момент не е? Това е абсурдно… в случай че на номерата ми пишеше Дядо Коледа надали някои щеше да има проблем с това, че е единствено от букви ", показа Стефанеску.
Шведското посолство в страна съобщи, че персонализираните регистрационни номера са годни в целия Европейски съюз, само че последната дума е на румънските управляващи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР