Румънската легенда Мирча Луческу по всяка вероятност няма да приеме

...
Румънската легенда Мирча Луческу по всяка вероятност няма да приеме
Коментари Харесай

Луческу съвсем се отдалечи от ЦСКА, избира съседна Турция

Румънската легенда Мирча Луческу по всяка възможност няма да одобри предлагането на ЦСКА да стане механически шеф. Според информации от северната ни съседка и Турция, 77-годишният експерт се чака да подпише с Фенербахче.

Все по-далеч от Борисовата градина
Любопитното е, че там той може да размени португалеца Жорже Жесус на треньорския пост. Първоначално се смяташе, че и от турския отбор предлагането е за управителен пост.  Вторият вид пред румънеца е да остане още един сезон в Динамо Киев и да извърши контракта си, който е до лятото на идната година. Вероятността Луческу да отхвърли и двете варианти и да дойде в Борисовата градина е оскъдна, написа " Тема спорт ".

Този път наподобява, че " алените " ще се провалят в опитите си да назначат огромно име за механически шеф, който да съветва притежателите и да оказва помощ за прехвърлянията.  В началото на 2019 година в клуба бе назначен някогашният състезателен началник в Асколи, Удинезе и Новара Кристиано Джарета, който спомага за прехвърлянето на Кирил Десподов в Каляри. През лятото на 2020 година италианецът напусна с цел да се причисли към британския Уотфорд, където е механически шеф и до през днешния ден. През ноември същата година ЦСКА реализира същинска бомба с привличането на управител №1 на британската Висша лига за сезон 2011/12 Алън Пардю. По-рано пък се появи информация, че Луческу даже е отказал да стане треньор на Кристиано Роналдо и Ал Насър.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР