Румънката Александра Кефрен стана известна, след като през март 2017

...
Румънката Александра Кефрен стана известна, след като през март 2017
Коментари Харесай

Измама! Никой не е купил девствеността на Алекс СНИМКИ

Румънката Александра Кефрен стана известна, откакто през март 2017 година продаде девствеността си на търг за 2,3 милиона евро. 18-годишното момиче стимулира решението си с отвращение " да я даде на някого, който може да я напусне ". Една година по-късно обаче Александра призна, че няма продажба, а цялата история е излъган PR на организацията Cinderella Escorts, оповестява Unilad.

И в действителност, откакто моделът стана известен в медиите, стотици девойки се обърнаха към организацията, тъй като желаеха да следват стъпките й. Въпреки това самата компания съобщи, че търгът е действителен, а Александра трябваше да бъде експулсирана, тъй като нарушила главното им предписание - момичето имало другар.

След като Александра пусна вълна от реклами за продажбата на девствеността си, притежателят на организацията Ян Закобелски съобщи, че получава към хиляда оферти дневно, 600 от които са от девойки, които желаят да работят в конвой, а останалите са девици. Въпреки това, съгласно източника на sugarcookie.com, индивидът по този метод ги примамва за бордел, ситуиран в Атина.

Фактът, че Ян Закобелски, чието същинско име е Александрос Калиникидис, е шарлатанин е доказан от някои девойки в мрежата. " Той ми изпрати публикации за неговата организация и сподели, че би трябвало да ги прочета, след което той предложи да стана първокачествен конвой. Kаза, че едно от девойките му е получила 9 000 $, само че това беше неистина, тъй като за един клиент тя получи по-малко от 100 евро ", споделя Хариет Загаркоуки.

Източник Блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР