Ружа Игнатова е жива, българи, включително и такива от правителството

...
Ружа Игнатова е жива, българи, включително и такива от правителството
Коментари Харесай

Ружа Игнатова е жива! Дават 1 млрд долара за нея

Ружа Игнатова е жива, българи, в това число и такива от държавното управление й помагали. Страната ни е изправена пред съществени наказания от Европейски Съюз, а разчленени сътрудници на OneCoin са били открити в куфари в Мексико. Това споделя в особено изявление за „ 168 часа “ юрист Джонатан Леви, който съставлява жертвите на OneCoin и Ружа Игнатова, които са изгубили милиарди.

Джонатан Леви е дипломиран американски юрист. Практикува също и във Англия. Той е правист с голям опит в делата с криптоафери. Концентрира се върху правосъдни разногласия, свързани с финанси, скъпи бумаги, федерално и фирмено право, финансови пазари, конституционни искове.


Представлява излъгани хора, подаващи сигнали за нередности в международен мащаб. Такива са част от излъганите вложители в основаната от Ружа Игнатова компания OneCoin. В момента те са негови клиенти.


“Всеки ден 100 милиарда $ се движат в нерегламентирани преводи с криптовалута, като огромна част от тази активност е обвързвана с проведената престъпност – изяснява работата си бранителят. – Тя съставлява най-големият трансфер на благосъстояние към и сред престъпния контингент след Втората международна война. Милиарди долари са източени от жертви на незаконни схеми. Нашата цел е основаването на фонд за сигурност, който да компенсира излъганите. ”

За първи път пред българска медия адв. Леви разкрива заплашвани ли са жертвите на OneCoin, кой може да знае къде е Ружа през днешния ден и допустимо ли е тя да е

под закрилата на държавен спонсор на тероризма от Близкия изток.
„ Нито една жертва на OneCoin до момента не е получила нито едно евро като отплата от безусловно на никое място. Престъпниците, които измислиха и създадоха тази скица, не престават да управляват и да се любуват на парите, колите и домовете си, закупени със средствата на излъганите хора. Правителството на Съединени американски щати конфискува някои активи от OneCoin нарушителите, живеещи в Америка, само че персонално аз считам, че това е относително дребна сума с милиардите, които семейство Игнатови е откраднало “, споделя Леви.


Той изяснява, че търсят способи за връщане на всичко, което е било откраднато от Ружа Игнатова.

За страдание обаче, досега и цент не е възобновен от OneCoin

„ Сумата може да стигне даже до 10 милиарда $, защото Ружа към момента има милиарди пари и биткойни. Много от нейните топприближени ръководители на схемата с криптовалутата към момента тънат в разкош и живеят необезпокоявано, в това число майка й, юристите й и промоутърите.

OneCoin е жестока мафия заради връзката си с други незаконни организации. Братът на Ружа – Константин Игнатов, който в този момент оказва помощ на управляващите, твърди, че два пъти е бил заплашван със гибел и желае да бъде включен в програмата на Съединени американски щати за отбрана на очевидци. Организаторите на OneCoin в Мексико – Оскар Брито Ибара и Игнасио Ибара, бяха убити през юли 2020 година Мексикански медии оповестиха, че промоутърите първо са били отвлечени, а

по-късно телата им са открити в куфари
Клиентите ми също получаваха закани. От тази позиция аз нямам желание да навестявам България или Дубай. Южният окръг на Ню Йорк даде услуги на жертвите на Бърнард Мадоф, Гислейн Максуел и Джефри Епстийн, само че жертвите на най-големия скандал с криптовалута в света се пренебрегват. Няма даже опит те да бъдат разпознати или да се обезопасят активите им, както се изисква от закона. OneCoin е обвързван с съветската мафия, с бизнес ползи и е опасност за националната ви сигурност, като ръководи мрежа за пране на пари “, дава детайлности Леви.

Той изяснява и забавни обстоятелства за хората, които прикриват Ружа Игнатова през годините. Сред тях има и доста българи, в това число на доста високо равнище в страната.

„ Още през 2015 година държавните управления на Обединените арабски емирства и Кувейт показаха, че тя може да е взела участие във финансирането на тероризма като закононарушение. Не знаем обаче коя е терористичната група. Документът ми беше възложен след мое искане. Той е формиран от кувейтското министерство на вътрешните работи и в частност помощник-подсекретар по въпросите на престъпната сигурност генерал-майор Абдул Хамид Абдул Рахим ал Авади. След това е изпратен на началника на полицията в Дубай със специфичен пощальон.


Лавров: Съединени американски щати се готвят да убият Путин, само че да внимават за следствията
Пак дублирам, че това се случва още преди седем години. Информацията в действителност предизвестява, че OneCoin на Ружа Игнатова е заслон за финансиране на тероризма. Документът тогава е избран като извънредно значим за сигурността на страната и че информацията в него е дадена от конфиденциален източник.

От написаното стават ясни няколко неща – Игнатова е имала сметки в банката Mashreq на ОАЕ, която употребява за изпращане на огромни суми в ОАЕ, направила е няколко банкови превода към Афганистан, Пакистан и Йемен, които включват терористични организации, пробвала е да трансферира противозаконната активност в Кувейт и да отвори компании и сметки, които й разрешават да превежда средства и да ги трансферира назад към други дестинации. В писмото кувейтските служби изясняват още, че съгласно тях тези противозаконни интервенции се организират от страна със мощни и дейни разследващи действия в поддръжка на терористичните групи.

Адвокат Леви изяснява и за връзките й с Дубай, както и за дадените й от шейх Ал Касими 230 000 биткойна.
„ Хората споделят, че тя има другари на доста високи позиции. Истина е, че неин бизнес сътрудник в Дубай е шейх ал Касими, член на кралското семейство на Рас ал Хайма. Той й даде 230 000 биткойна в подмяна на активи в Дубай. Предостави й и нейните дипломатически акредитивни писма. Касими може да знае къде е тя. Лично аз не съм осведомен с това дали в миналото той е бил разпитван от органите на реда по отношение на местонахождението й. Дубай разполагаше с цялата информация, нужна за арестуването на Ружа Игнатова още през 2015 година Въпреки това тя не беше арестувана, а казусът тихомълком завърши през юни 2020 година със странната рекомендация, че нарушителите имат право на средствата, които са откраднали от жертвите, защото не е осъществено закононарушение. Забележете и нещо друго – тъкмо в същия интервал против създателката на OneCoin се води следствие за пране на пари, което е правила посредством разнообразни банки в ОАЕ. Една от тях сама стига до извода, че преводите на фирмите й в размер на милиони долари са доста съмнителни “, споделя юристът.

Връзките на Ружа с Карл Себастиан Груийнууд
„ Знам, че Карл Себастиан Грийнууд благодарение на своите юристи в Съединени американски щати и Дубай съумя да реалокира активи за милиони долари, до момента в който е в килията си. Помогнаха му хора от Дубай, Дания и София. Той употребява корумпираната дубайска правосъдна система, с цел да реалокира част от средствата от блокирана сметка. Не би могъл да направи сходно нещо без помощта на юристи и перачи на пари “.

Санкции за България
„ Въпреки че нямам визия какво стана с Ружа, имам вяра, че 100% тя ще бъде хваната. Американското Федерално бюро за следствие я сложи в листата на десетте най-издирвани нарушители. Има и премия от Щатски долар 100 000 за достоверна информация, която би помогнала за откриването и задържането й.

Тази работа не прави сходно нещо, в случай че не счита, че може да залови беглеца от правораздаването. ФБР не преследва призраци, а единствено живи нарушители. Също да кажа – в случай че някой има информация за мошениците от OneCoin, както и за техните помагачи, в това число техните настойници в българското държавно управление, може да се свърже напълно умерено с мен. Ще бъдат показани като анонимни податели на сигналите си. Те дават отговор и на изискванията за премия – до 30% от това, което може да бъде възобновено от държавното управление на Съединени американски щати. Тъй като има включени милиарди, тази сума може да се равнява на една от най-големите награди в историята.

Отделно ще предложа премия от 10%, или до 1 милиард $ на всеки, който помогне на нашата адвокатска адвокатска фирма да възвърне активи на жертвите, които ние представляваме. Подали сме и петиция до българското държавно управление. Планираме да я актуализираме напълно скоро с спомагателни обвинявания, защото незаконното дружество OneCoin продължава да работи. То в никакъв случай не е прекъсвало активността си, просто сменя името. Ако българското държавно управление още веднъж не работят ще желая от Европейската комисия да глоби страната ви за нарушение на законите на Европейски Съюз за правата на жертвите на закононарушения и прането на пари “, приключва Леви.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР