Руенското село Добра поляна потъна в траур след смъртта на

...
Руенското село Добра поляна потъна в траур след смъртта на
Коментари Харесай

Неописуема драма: Нуртен закарала малкия Мустафа при баба му, преди да загинат при тежкия удар

Руенското село Добра поляна потъна в печал след гибелта на 37-годишната Нуртен Али и 10-годишния й наследник Мустафа. Припомняме, че двамата починаха при тежка злополука тази заран в региона на с. Преображенци. Загиналата Нуртен била на посетители през вчерашния ден при майка си, с цел да види внучето си. От няколко години 37-годишната жена живеела във варненско село при брачна половинка си от втория брак, съобщи " Флагман ". Рано тази заран те Нуртен и синът й потеглили към дома си за да избегнат трафика. Изминали са едвам 10-ина км, когато ръководената от младата жена Фолксваген Джета се забива в паркиран микробус.

„ Трагедията в действителност е доста огромна. Хората тук са в печал и не могат да си обяснят какво е станало “, съобщи кметът на с. Добра поляна, откъдето е родом 37-годишната Нуртен.

Все още не е ясно какви са аргументите, довели до съдбовния случай. Микробусът, в който немското возило на дамата се забило, бил паркиран пред чешма, която обаче се намирала в отсрещното платно.

„ Доколкото разбирам е изгубила надзор над колата си и се е блъснала в микробуса. Как е станало това обаче, е доста мъчно да се каже, тъй като тя беше един доста добър и деликатен водач. Всички сме в потрес “, описаха пред Флагман.БГ локални.

След удара в микробуса, Фолксвагенът изхвърчал от пътя. Там 37-годишната жена и синът й намират трагичната си орис, откакто колата се забива в остарял орех.

Погребението на Нуртен и сина й ще се състои през днешния ден в 16 ч.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР