Руемениге: Ще решим за Хамес в края на сезонаИзпълнителният директор

...
Руемениге: Ще решим за Хамес в края на сезонаИзпълнителният директор
Коментари Харесай

Руемениге: Ще решим за Хамес в края на сезона

Руемениге: Ще решим за Хамес в края на сезона
Изпълнителният шеф на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге съобщи, че от клуба няма да прибързват с решението дали да задържат Хамес Родригес в редиците си. Колумбиецът кара втория си и финален сезон от наема при баварците, които могат да го закупят за 42 млн. евро. В същото време желанието на самия футболист е по-скоро да се завърне в Реал Мадрид.

"В договорът сред Байерн и Реал има уговорка, която ни разрешава да закупим играча за 42 млн. Можем да се възползваме от нея до края на 15 юни 2019 година Сега сме едвам ноември и не виждам за какво би трябвало да форсираме нещата. Все още е рано да приказваме по този въпрос. На мнение съм, че Хамес беше един от най-хубавите ни играчи през предходната акция. На мача в Мадрид (срещу Реал в ШЛ предходната година) той означи за 2:2 и всичко го аплодираха", означи някогашният немски нападател.

Хамес изигра 11 срещи досега през сезона, в които има 3 попадения. Неговият Байерн има привидно лека задача след мачовете от интернационалната пауза - домакинство на предпоследния Фортуна Дюселдорф. Баварците са пети в класирането на 7 точки от водача Борусия Дортмунд. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР