Рудозем. Президентът на ФК Палас (Рудозем) Хайри Шерифов информира, че

...
Рудозем. Президентът на ФК Палас (Рудозем) Хайри Шерифов информира, че
Коментари Харесай

Смолян: Нападател на ФК „Палас” – Рудозем привлече вниманието на „Валенсия“ и заминава за Испания

Рудозем. Президентът на ФК „ Палас ” (Рудозем) Хайри Шерифов осведоми, че 15-годишният Филип Чукаров е видян от скаутите на Global Premier Soccer (GPS) и на един от най-успешните клубове в историята на международния футбол – „ Валенсия ”, оповестиха от ФК „ Палас ” . Футболистът e привлякъл вниманието на грандовете по време на първокласен интернационален шампионат на „ Валенсия ”, извършен в Гърция, в който взела участие и школата на Шерифов във връзка взаимната й активност с испанските експерти. Чукаров e достигнал отлични резултати, демонстрирайки топ физика, експедитивност и голмайсторски усет. Той вкарал 5 гола и направил 4 асистенции, което го изстреляло непосредствено на челното място в неговата възрастова група.
От ФК „ Палас ” (Рудозем) осведомиха още, че поради мощното усещане, което направил младият гений, GPS и „ прилепите ” го канят за седмица в Испания. Филип ще стане част от „ идеалния отбор ” на „ Валенсия ” за Югоизточна Европа в интервала 17-22 май и ще има опция да тренира и играе с най-хубавите футболисти от учебните заведения на испанския клуб. Той ще бъде подложен в среда, наподобяваща експериментален лагер, зорко надзираван от специалисти в областта на най-популярния спорт на планетата. Пакетът, който играчът на „ Палас ” ще получи, ще включва още обиколка из забележителности на Кралството, а също и посещаване на мач на „ Валенсия ” от Ла Лига.
Хайри Шерифов сподели още, че управлението на ФК „ Палас ” (Рудозем) същински се радва на триумфа на Филип Чукаров, тъй като той е доказателство за ползотворната работа на клуба с GPS и „ Валенсия ”, която развива още повече самостоятелните качества у децата благодарение на характерна методология, а също, че му пожелава подчинение на все по-високи върхове отсега нататък и реализация в международен мащаб.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР