Рудолф , който беше личен адвокат на 45-ия президент на

...
Рудолф , който беше личен адвокат на 45-ия президент на
Коментари Харесай

Бивш адвокат на Тръмп иска да започне разследване срещу Джо Байдън

Рудолф, който беше персонален юрист на 45-ия президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, изиска от украинските управляващи да стартират следствие за намесата на тази страна в американските изборни процеси , оповестява БГНЕС. На уеб страницата на канала беше оповестена част от запис на диалог сред Джулиани и Андрий Ермак, който по това време е асистент на президента на Украйна Владимир Зеленски. В диалога Джулиани обръща внимание на обстоятелството, че „ по време на изборите през 2016 година в Съединени американски щати има известна активност в Украйна “, в която „ са забъркани украински чиновници “.
Според някогашния юрист на Тръмп, към тях са се обърнали представители на американското посолство в Киев и други американски чиновници с искане да намерят информация, която компрометира Тръмп и Пол Манафорт. Последният е началник на републиканския избирателен щаб преди президентските избори през 2016 година Джулиани твърди, че е получил тази информация „ от благонадежден източник “. По първична информация, някогашният юрист на Тръмп желае да стартира следствие в Украйна против Джо Байдън . Той е претендент за президент на Демократическата партия и главен противник на Тръмп на президентските избори през 2020 година в Съединени американски щати. Байдън завоюва изборите и в този момент оглавява американската администрация.
 Байдън предложения украинския президент Зеленски в Белия дом Байдън предложения украинския президент Зеленски в Белия дом
Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън удостовери в понеделник поддръжката на Съединени американски щати за териториалната целокупност на Украйна и предложения президента Владимир...
Твърди се, че Джулиани е подчертал в диалога, че Зеленски би трябвало да назначи " почтен прокурор " , който да организира подобаващи следствия. „ Някой в Украйна би трябвало да го одобри съществено “, сподели някогашният юрист на Тръмп. Той съобщи, че е подготвен да беседва с американския водач, с цел да " отстрани недоразумението " сред Киев и Вашингтон. Джулиани увери, че това ще помогне за възстановяване на връзките сред Украйна и Съединени американски щати.
Джулиани излезе на напред във времето след избухналия скандал във Вашингтон през септември 2019 година поради изказвания, че Тръмп упражнява напън върху Зеленски по време на телефонно позвъняване , с цел да накара Киев да помогне на ръководителя на администрацията на Вашингтон да бъде избран отново за втори мандат през 2020 година Имаше спекулации, че американският водач, със съдействието на Джулиани, е изискал от украинския си сътрудник да стартира следствие на дейностите на сина на Байдън в подмяна на даване на финансова и военна помощ на Киев.
Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати, която беше под контрола на Демократическата партия, разгласи през 2019 година въз основа на сходни съмнения стартирането на процедура за импийчмънт против републиканеца Тръмп, който в последна сметка бе оневинен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР