рудно е да повярваме, че 2020 г. е страхотна до

...
рудно е да повярваме, че 2020 г. е страхотна до
Коментари Харесай

Трите зодии, за които септември ще бъде невероятен

рудно е да повярваме, че 2020 година е страхотна досега, само че не щеш ли този месец ще бъде в действителност необикновен в доста връзки за три зодии.

Септември стартира с мечтателно въодушевление с пълнолуние в Риби на 3 септември, последван от Меркурий във Везни на идващия ден. Този пренос е съвършен за взаимни отстъпки, договаряния и тъждество.

Кокетната Венера, ръководещата планета на Везните, навлезе в Лъв на 6 септември, което автоматизирано нагорещи сферата на полезностите, удоволствията и сантименталните връзки. От 8 септември пък Марс е назадничав в Овен.

Новолунието в Дева на 17 септември ще бъде отлична опция за започване на нова рутина, последвано от прекосяването на слънцето в красноречивите Везни на 22 септември – есенното равноденствие. На 12 септември Юпитер става пряк, а Сатурн завършва ретрограда си на 29 септември, което ще облекчи ретроградното напрежение от последните няколко месеца.

Телец: Чувствате се уверени, продуктивни и въодушевени

Със слънцето в Дева, запалващо вашия самоуверен пети дом на наслада, обич, творчество, самоизразяване и пристрастеност, всичко от вашето его до сърдечните ви страсти се усеща енергизирано и съживено. Какво можете да подобрите или върху какво може да продължите да работите интензивно, що се отнася до ежедневните ви отговорности? Меркурий ви покрива, защото навлиза във Везни и ще озари шестия ви дом на отговорност и рутина.

Дева: Фокусирате се повече върху себе си и се чувствате добре

Честит рожден ден, Деви! Наздраве за следващото приказно странствуване към слънцето! Няма нищо по-подмладяващо от слънцето, което разпръсква превъзходните си лъчи над вашия знак. Пълнолунието ще възпламени вашия седми дом на партньорства и обмени, което ще докара до триумф в връзките ви. Меркурий ще бъде във Везни през вашия втори дом на полезности, финанси и самочувствие, което ще ви подсети за вашата лична стойност. Простете на себе си и на тези, които са ви възмутили.

Дължите го на себе си.

Козирог: Готови сте да извършите съществени ходове

Небето е границата, изключително когато цялостен живот се подготвяте за този миг. Със слънцето в Дева, греещо през деветия ви дом на обучение, пътешестване, мъдрост и религия, усещате порива да извършите решаващия скок. Пълнолунието в Риби ще свети през третия ви дом на връзка и ще ви докара до търсените отговори и признанието, което заслужавате. Меркурий във Везни ще стартира да работи през амбициозния ви кариерен бранш и от своя страна ще очарова вашите началници и авторитетни фигури. Вашият планетарен държател Сатурн също става пряк този месец, тъй че не се опасявайте да говорите истината.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР