Руди Паз е 25-годишен мъж от Лос Анджелис, когото прокурорите

...
Руди Паз е 25-годишен мъж от Лос Анджелис, когото прокурорите
Коментари Харесай

Тревогата на семействата се събуди. Окръжният прокурор на Лос Анджелис Джордж Гаскон ще преследва заподозрян в насилие над деца като непълнолетен

Руди Паз е 25-годишен мъж от Лос Анджелис, който прокурорите упрекват в малтретиране на деца на 4-годишна възраст в продължение на години, само че те не го вършат Нямам никакви доказателства, че той продължава насилието след 18-ия си рожден ден.

Така че той може да бъде осъден като малолетен, макар че е възрастен.

Това се случи с Хана Тъбс, 26-годишна развратница на деца и наказана килърка, чиято лека присъда, поискана от окръжния прокурор на Лос Анджелис Джордж Гаскон, не включваше условието да се записва като причинител на полово закононарушение.

>

Жертвите на Паз са били „ подготвяни “ от години, съгласно юрист на две от техните фамилии, Катлийн Кеди, и те са се появили едвам неотдавна, което е довело до ареста му като възрастен.

„ Ако този случай беше в който и да е различен окръг, сигурен съм, че към този момент щеше да бъде прегледан в наказателния съд за възрастни “, сподели Кейди пред Fox News Digital. „ Но в окръг Ел Ей не е по този начин. Не знаем за какво. И ние не знаем какви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР