Руди Джулиани подаде молба за обявяване в несъстоятелност, дни след

...
Руди Джулиани подаде молба за обявяване в несъстоятелност, дни след
Коментари Харесай

След като бе осъден да плати $148 млн. за клевета, Руди Джулиани обяви банкрут

Руди Джулиани подаде молба за оповестяване в неплатежоспособност, дни откакто правосъдните заседатели взеха решение, че той би трябвало да заплати над 148 милиона $ обезщетение на двама някогашни изборни чиновници в Джорджия, които той оклевети, като ги упрекна лъжливо, че са помогнали за подправяне на изборите през 2020 година Това съобщи Ройтерс.

Джулиани, който оказа помощ на някогашния президент републиканец Доналд Тръмп да издигне изказвания си за откраднати избори през 2020 година, е подал петицията в съда по несъстоятелността на Съединени американски щати за Южния окръг на Ню Йорк. Той показва, че има сред 100 и 500 милиона $ пасиви и сред 1 и 10 милиона $ активи.

Бившият кмет на Ню Йорк би трябвало да заплати 148 милиона $ на Руби Фрийман и Уондреа Мос, двамата някогашни чиновници на изборите в Джорджия. В молбата за неплатежоспособност на Джулиани попада и името на синът на президента Джо Байдън - Хънтър Байдън. Не е ясно обаче какъв брой пари Руди Джулиани дължи на него.

Джулиани уточни Службата за вътрешни доходи и Държавния департамент по налози и финанси на Ню Йорк измежду своите кредитори.
 Джулиани наказан да заплати 148 млн. $ обезщетение за клюка
Джулиани наказан да заплати 148 млн. $ обезщетение за клюка

Едва ли чиновниците ще получат пари, защото той е в тежко финансово състояние
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР