Руди Джулиани, бивш кмет на Ню Йорк и понастоящем адвокат

...
Руди Джулиани, бивш кмет на Ню Йорк и понастоящем адвокат
Коментари Харесай

Руди Джулиани разкритикува кмета на Лондон за думи срещу Тръмп

Руди Джулиани, някогашен кмет на Ню Йорк и понастоящем юрист на Доналд Тръмп, съобщи, че кметът на Лондон Садик Хан би трябвало да се засрами, че подлага на критика американския президент.

Руди Джулиани посъветва Садик Хан да се концентрира върху ръководството на града, вместо да прави мнения по адрес на Доналд Тръмп. Тръмп и Хан „ си размениха любезности “ на няколко пъти, откогато и двамата бяха определени преди към две години. Най-напред във връзка на нападението на " Лондън бридж " предишното лято Тръмп писа в обществената мрежа „ Туитър “: „ Най-малко 7 убити и 48 ранени и кметът на Лондон споделя „ няма причана за паника! “. Говорител на Хан отвърна тогава, че кметът има доста по-важни неща да прави, а не да дава отговор на „ невежи забележки по извадени отвън подтекста негови думи “.

Руди Джулиани съобщи, че откакто престъпността в един град нараства, това значи, че кметът не си прави работата. Очаква се Донълд Тръмп да посети Лондон на 13 юли и да бъде посрещнат с всеобщи митинги. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР