Рубен Аморим отказа да изключи възможността за преговори с Челси,

...
Рубен Аморим отказа да изключи възможността за преговори с Челси,
Коментари Харесай

Рубен Аморим отговаря на връзките с Челси, докато се появява нова теория за бурното пътуване до Лондон

Рубен Аморим отхвърли да изключи опцията за договаряния с Челси, откакто наподобява, че пропуща работата както в Ливърпул, по този начин и в Уест Хем.

Ливърпул са подготвени да назначат мениджъра на Фейенорд Арне Слот за правоприемник на Юрген Клоп, до момента в който Уест Хем са покрай реализиране на съглашение с някогашния управител на Испания, Реал Мадрид и Уулвс Хулен Лопетеги. Мениджърът на Спортинг Лисабон Аморим беше считан за най-търсеният треньор в Европа единствено преди няколко седмици, даже беше спряган за работа в Барселона, преди Шави да промени решението си да напусне.

Но откакто пропусна и тримата, в този момент се спекулира, че по време на скорошното посещаване на 39-годишния футболист в Лондон - за което той се извини, макар че е било позволено от Спортинг - е трябвало да се срещне с представители на Челси, както и на Уест Хем. Бъдещето на сегашния управител Маурисио Почетино беше под светлините на прожекторите през последните месеци, макар че в последно време резултатите се усъвършенстваха.

З...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР